Астро – нумерологична прогноза за 17.05.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 17.05.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

 1.Вибрация на деня – 22

2.Управител на деня е Марс

3.Луната се намира във Везни

4.Фаза на Луната – Нарастваща

5.Лунният ден преминава в – 12 -и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – яспис, рубин, оникс, аметист

8.Забранените операции са на: бедрата, бъбреците, пикочен мехур (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 22. Не се учудвайте на напористия им характер.Ще преодоляват трудностите с голям запас на енергия. Винаги ще разчитате на тяхната издържливост. Ще са основа и упование за близките си хора. Тяхната избухливост е непреднамерена. Бързо идва и бързо отминава.

Като вибрация денят е напрегнат, динамичен. Днес добре се забелязват недостатъците в характера на всеки от нас. Ще сме поставени в деликатни ситуации, с които трябва да се справим по деликатен начин.

Фазата на луната предупреждава, че не бива да се почиства кожата при растяща луна. Подхранващите маски имат добър ефект. Отрицателните емоции се задълбочават, ако не се подходи дипломатично.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top