Астро – нумерологична прогноза за 18 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 3

2.Управител на деня е Венера

3.Луната преминава от Рак в Лъв в 9:54 ч.

4.Фаза на Луната – нарастваща

5.Лунният ден преминава в 10-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – розов мрамор, топаз, смарагд

8.Забранените операции са на:стомах, жлъчка, панкреас до 9:54 и след посоченият час на сърце, кръст диафрагма (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 3. Характеристиката на 3-ката е диктатор-творец. Тук става въпрос за мек диктат,който означава отстояване на собствените възгледи по успешен начин. Числото 3 притежава онзи творчески импулс,който не търпи подчинение. По добре е заложбите да се развият в ранна младост.

Зодиакални знаци Рак и Лъв на са твърде успешни.

Телец и Везни особено в съчетание с число на живота 6 или 33 се радват на добро настроение и хармония.

10-ти лунен ден е подходящ за нови творения и планове. Активността се възнаграждава ,както и поставянето на семейните въпроси на преден план.

Когато луната премине в Лъв поставянето на пломби,коронки,мостове – издържат дълго.

Подобни статии

Top