Астро – нумерологична прогноза за 2 февруари 2016

numerologiq12

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота.

Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията . Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота .

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите —те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си ,така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа.Господарските числа са

11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. , сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6  защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата.

Фазите на Луната и тяхното влияние върху организма

Новолуние –  когато Слънцето, Луната и Земята се намират на една линия. Слънцето осветява само обратната страна на Луната, която е невидима. В точката на новолунието се наблюдава процес на успокояване.

Първа фаза на Луната  – след  новолунието Луната продължава да се движи на изток (посока, обратна на часовниковата стрелка) от Слънцето и става видима.

Тенденцията е пълно успокоение. Периодът е добър за започване на конкретен оздравителен цикъл. Добър период за отказване от вредни навици и формиране на полезни такива. Добър период за очистителни процедури.

Втора фаза на Луната  – в тази фаза започва разширението на организма ,при  което потокът на течности и енергията са с посока отвътре – навън. Или това е период подходящ за изчистване от токсините. В тази фаза са активни жлъчката и черният дроб, затова препоръката е да се подложат именно те на очистителни процедури .

Пълнолуние-  максимално отдалечаване от Слънцето – процес на свиване.

Трета фаза на Луната  –   периодът е подходящ за физически натоварвания, храносмилателните процеси са интензивни и може да се приема по-груба храна, суровоядството се прилага успешно. Не бива да се преяжда.

Четвърта фаза на Луната  – с четвъртата фаза завършва лунният цикъл и затова тренировъчните и оздравителни процедури също трябва да приключат. Тази фаза е подходяща за провеждане на гладуване и очистване на организма.

Физическото натоварване трябва да бъде сведено до минимум. Повече трябва да се ходи по-малко да се седи за да не се застоява кръвта в краката.

Препоръчителна е лека гимнастика. Трябва да се отбягва тлъста храна,но е полезно да се използват повече подправки.

2.02.2016

1. Вибрация на деня – 4

2. Управител на деня – Марс

3. Луна – в Стрелец (от 17:49)

4. Фаза на Луната – 4-та, намаляваща

5. Лунен ден – 24-ти в 02:01

6. Цвят на успеха – червен

7. Минерал на успеха – яспис, рубин

8. Забранени операции – на бедра и вени, освен ако не са животоспасяващи

Бебетата, които се раждат в този ден, имащи число на живота 4-са бъдещи добри педагози, журналисти, писатели.

Ще срещат трудности, които трябва да преодоляват с повече упоритост и подкрепа от близки хора. Укрепнали и осъзнали своето място,могат да бъдат стабилна основа за израстване и постигане на високи резултати във всяко начинание.

Ако денят ви разгорещява страстите използвайте тази възможност за повишаване на жизнения тонус. Пътешествията в този ден носят успех. Намерете време за приятна компания или разходка сред природата.

Полезната работа ще ви накара да се почувствате добре. Денят е добър за започване на строеж.

Дните на Стрелец са подходящи за очистване на дихателните пътища. Въздържайте се от дълги туристически преходи.

Зодиакални знаци Овен и Водолей имат успешни начинания.Зодиакален знак Стрелец се чувства неуверен и е добре да няма натоварване, както физическо така и емоционално.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top