Астро – нумерологична прогноза за 20 януари 2016

Могат ли нумеролозиге да предсказват бъдещето

От днес DCNEWS  стартира нова рубрика „Числата говорят“. В нея нумерологична прогноза ежедневно ще изготвят  най-добрите пловдивски нумеролози Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Нумерологията се занимава с изучаването на скритите значения на числата. Астро – нумерологичната прогноза ще ви помогне да планирате деня си по най-добрия възможен начин, така че да бъдете успешни и уверени. 

Нумерологията дава точни прогнози за бъдещето както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, и за да бъдете напълно подготвени, ето прогнозата за 20.01.2016 г. 

Сряда 20.01.2016 г.

1. Вибрация на деня – 3

2. Управител на деня- Меркурий

3. Луна в Близнаци

4. Фаза на Луната – втора

5. Лунен ден – преминава от 11 -12 (14:25)

6. Цвят на успеха – зелен

7. Минерал на успеха – яспис

8. Забранени операции на: бронхи, бял дроб, трахея, щитовидна жлеза

9. Препоръчително е след 11:12 часа носителите на зодиакален знак Близнаци да не вземат важни решения – тяхната раздвоеност и колебливост се засилва под влияние на Луната. 

С вибрация на деня  3 , сме подвластни на Юпитер,защото числото три е цифров еквивалент на планетата. Денят е динамичен, творчески ,но и конфликтен.Имаме и Божествена закрила,защото тройката символизира Св. Троица.

Сряда е ден за въздържание от алкохол.

Какво ще рече 2-ра фаза на Луната—започва разширението на организма при което потока на течности е от вътре навън. Това влияние на Луната съдейства за очистването на организма, но и за лесната загуба на енергия и течности.

Затова се препоръчва да се намали физическата активност и ако е възможно операциите да се отложат за третата фаза на Луната.

11-ти лунен ден –препоръчват се умерени и осъзнати действия.Енергията на деня е силна и насоката е избягване на конфликтите. Периодът е много подходящ за водни и подмладяващи процедури.

 

 

 

Подобни статии

Top