Астро – нумерологична прогноза за 22.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 22.04.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 8

2.Управител на деня е Венера

3.Луната преминава от Везни в Скорпион в 03:17 ч.

4.Фаза на Луната – Пълнолуние

5.Лунният ден преминава в 16-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – розов мрамор, топаз, смарагд

8.Забранените операции са на: бедрата, бъбреците, пикочен мехур до 03:17 ч. и след посочения час на половите органи (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 8. Деца с вроден талант и трудни за разбиране. Добре би било да се разкрият възможностите им в ранно детство. Така и комуникацията с тях ще бъде по-лесна и развитието им правилно. При натрупване на напрежение ще избухват безпричинно. Трудностите ще преодоляват с чужда намеса.

В днешния ден царица на чувствата е Венера.Зодиакални знаци „Телец“, „Везни“ и „Козирог“ са силни в емоциите и решенията .Зод знак „Скорпион“ е с понижена интуиция и неточни преценки.

Вибрацията на деня 8 подклажда творческия импулс и създава от друга страна доста объркани ситуации. Приканваме към умерени действия и премерени изказвания.

Пазете се от предизвикателства, не вземайте кредити!

По време на пълнолуние по-лесно се отказваме от вредни навици.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top