Астро – нумерологична прогноза за 23.06.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 23.06.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 2
2.Управител на деня е Юпитер
3.Луната се намира във Водолей
4.Фаза на Луната – Намаляваща
5.Лунният ден преминава в 18-и
6.Цвят на успеха – червен
7.Минерали на успеха – рубин , циркон , гранат , тюркоаз
8.Забранените операции са на: вените , ставите , чревната система , апендикс , вадене на зъби (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 2 . Идеалните изпълнители, приятели , партньори. „Двойката“ е число на сътрудничеството и себеотдаването . Може да сплотява семейството и колектива без особени усилия, дори и със самото си присъствие.Именно това е условието за нейните успехи. Уроците в живота са свързани с поемане на лична инициатива , и утвърждаване на собствени позиции.

Числото две като вибрация в днешния ден ни подтиква към сътрудничество и взаимопомощ. Носителите на число на живота 9 има вероятност да похарчат повечко при отправени съответни молби.

18-ти лунен ден е ден , в който сами избираме дали да бъдем активни или пасивни.Променяме лесно настроения и емоции.Под влиянието на Водолея можем да бъдем новатори , ако не проявяваме пасивност.

Подхранващите маски за лице са много полезни.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top