Астро – нумерологична прогноза за 24.03.2016

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно, както себе си така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня- 9.

2. Управител на деня е Юпитер.

3. Луната се намира във Везни.

4. Фаза на Луната-Намаляваща

5. Лунният ден преминава в 16-и

6. Цвят на успеха – червен

7. Минерали на успеха – рубин, циркон, гранат, тюркоаз

8 .Забранените операции са на: бедра, бъбреци, пикочен мехур – (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 9. Вибрацията на числото 9 събира енергиите на всички предходни числа от 1 до 9. Затова казваме, че носителите са хора с мъжки характер. Устойчиви на трудностите, но доста прями и несдържани. Понасят несгодите с неудоволствие и затова се справят бързо със затрудненията. Особено чувствени и влюбчиви ще са момчетата. Момичетата ще са обаятелни с усет към красивото. „Числото 9“ обича да завършва начинанията си, дори бърза повече от необходимото. Необходимо е с времето да се привиква към последователност и сдържаност.

Днес денят не се отнася благосклонно към „Везните“.

Зодиакален знак Стрелец в съчетание с число на живота 3 или 33 се радва на успехи.

Луната във Везни ни настрийва към спокойствие. Животинската храна не се понася добре от организма. Проявата на недоволство,завист, злоба прерастват в големи проблеми.

Приемането днес на течности в по-големи количества прочиства бъбреците .

Подобни статии

Top