Астро – нумерологична прогноза за 25.03.2016

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно, както себе си така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 1

2.Управител на деня е Венера

3.Луната преминава от Везни в Скорпион в 20:08 ч.

4.Фаза на Луната-Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 17-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – розов мрамор, топаз, смарагд

8.Забранените операции са на: бедра, бъбреци, пикочен мехур до 20:08 ч. и след посоченото време на половите органи и абортите (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 1. Родени за лидерски позиции. Късметът трудно им изневерява. Носят своите тегоби с устойчивост и с пълното съзнание,че така трябва. Може да се разчита на тяхната човечност и добронамереност. Ако проявят типичния егоизъм на „Единицата“ , много бързо се осъзнават, защото самата дата 25-и ги насочва към правилни решения. Образованието е нужно да бъде на ниво, защото не биха могли да извършват всяка дейност.

„Везни“ и „Скорпион“ са в застой,приспана е тяхната интуиция, но и мнителност.

„Телец“ в съчетание с число на живота 6 или 33 има успешен ден.

Седемнадесети лунен ден е подходящ за сключване на бракове,думата дадена в този ден се пази от цялата Вселена. Денят е подходящ за общуване с близки хора, за общуване с Природата.

Подобни статии

Top