Астро – нумерологична прогноза за 26.03.2016

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно, както себе си така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня – 2

2. Управител на деня е Сатурн

3. Луната се намира в Скорпион

4. Фаза на Луната – Намаляваща

5. Лунният ден преминава в 18-и

6. Цвят на успеха – виолетов

7. Минерали на успеха – оникс, яспис, опал, малахит

8. Забранените операции са на: половите органи и абортите (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 2. Добри изпълнители и обединители. Деца,които са отстъпчиви и плахи на пръв поглед .Трябва да им се вдъхва увереност, защото тяхната вродена любов към хората ги прави уязвими. Те са бъдещи добри педагози, възпитатели, литератори.

Денят продължава да потиска „Скорпионите“.

Добър е за зодиакален знак Козирог и Водолей. Повелява на тези зодиакални знаци да отдават повече чувства на ближните си.

Подходящо е времето за сключване на договори и търговия. Не се поддавайте на чуждо мнение, влиянието е негативно.

Подходящо време за започване на диета.

Подобни статии

Top