Астро-нумерологична прогноза за 26.04.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 26.04.2016

изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

1.Вибрация на деня – 3

2.Управител на деня е Марс

3.Луната се намира в Стрелец

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 20-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – яспис, рубин, оникс, аметист

8.Забранените операции са на:черен дроб, кръвоносна система, донорство, кръвопреливане (освен,ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Творческият импулс се състои преди всичко в умението да диктуват събитията, дори съдбите на хората. Способността да отстояват себе си, своите морални и нравствени ценности се постига с труд и упорство. Не е лесно на никой да се противопостави на “Числото 3“.

Луната е за пореден ден в Стрелец и затова този зодиакален знак, колкото и да му е трудно, се налага да се примири с несгодите.

Двадесети лунен ден е ден за прозрения и размисъл.Започната диета е ефективна.

Вибрацията на деня 3 на диктатора – творец е възможно да ни въведе в конфликти. Препоръката е да се противопоставим на конфликта –мисловно и да превърнем тази напираща енергия в творческа.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Подобни статии

Top