Астро-нумерологична прогноза за 27.03.2016

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица. Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно, както себе си така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 2

2.Управител на деня е Слънцето

3.Луната се намира в Скорпион

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 19-и

6.Цвят на успеха – жълт, оранжев

7.Минерали на успеха – жълт кехлибар, циркон, яспис

8.Забранените операции са на: половите органи и абортите (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Характеристиката на числото 3 е диктатор-творец. Мекият диктат, който носителите на числото 3 появяват се дължи на неудържимия им творчески импулс. Ще са прибързани при вземането на решения. Добре би било от малки да се учат на търпимост. Чувството им за справедливост е силно подчертано. Диктаторският характер е свързан с чувствителност, която лесно преминава в раздразнение, ако не срещат разбиране. Това са бъдещи добри творци, журналисти, писатели, както и добри юристи.

„Скорпионите“ са отново с понижена интуитивност, от утрешния ден излизат от това неудобно положение.

„Лъвове“ денят е успешен за Вас, но ако сте с число на живота 1 препятствията, които ще преодолеете имат градивен характер.

Деветнадесети лунен ден повелява-пазете се от лъжи и измами. Днес лекотата ,с която се лъже е неконтролируема. Избягвайте новите запознанства.

Периодът е добър за лечебни мехлеми, за гладуване с цел прочистване на организма.

Подобни статии

Top