Астро-нумерологична прогноза за 28.03.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 28.03.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота.Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Правилен начин за изчисление на числото на името – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33 – не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От нея можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 22

2.Управител на деня е Луната

3.Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 08:46 ч.

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 20-и

6.Цвят на успеха – син

7.Минерали на успеха – александрит, ахат, опал

8.Забранените операции са на: половите органи и абортите до 08:46 ч. и след посоченото време на черен дроб,кръвоносна система, донорство, кръвопреливане (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 22. Силни личности , притежатели на господарско число. Могат да бъдат основоположници на всяко начинание. Числото на живота им предопределя повече изпитания и предизвикателства, но тяхната опитност и увереност се градят на положените усилия. Непредсказуеми и Вулканични на младини, с времето ще съумяват да се владеят и да се възползват от високите честоти на своето господарско число. Именно – притежават способността да обединяват и мобилизират хората около себе си.

Числовата вибрация на днешния ден ни предразполага към по-ефективни действия. Днес ясно личи истината за характера на човек. Не можем да се скрием от силната вибрация на числото 22.

С по-висока активност ще бъдат не само добрите наши качества, но и агресията, злобата, завистта, нетърпимостта. Тази зависимост се наблюдава и на всяка 22-ра дата.

Двадесети лунен ден е добър за равносметка, за вземане на важни решения. Препоръчителна е по-лека храна, ако е възможно и гладуване.

Процедурите за подхрахване на кожата дават добри резултати.

Подобни статии

Top