Астро – нумерологична прогноза за 29.03.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 29.03.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Правилен начин за изчисление на числото на живота–съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:
1) Правете разлика между обикновени и господарски числа.Господарските числа са 11, 22, 33.
2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.
Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.
дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота(по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 5

2.Управител на деня е Марс

3.Луната се намира в Стрелец

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 21-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – рубин, яспис, аметист, оникс

8.Забранените операции са на: черен дроб, кръвоносна система, донорство, кръвопреливане – (освен, ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 5. Добри оратори с остър и съобразителен ум. Обичат да помагат на хора с дадености, но с по-малки шансове в живота. Притежават търговски нюх и улавят точно обществените настроения и потребности. Това им дава възможност да се развият в професии като предприемачи, журналисти и прависти. Рекламата, маркетинга, продажбите и представянето на хора са тяхната стихия. Конкретно днешната дата ще оформи и затвърди силно проницателни хора с творчески заложби. Ако съумяват да се домогват лесно до материалните придобивки със сигурност ще харчат още по-лесно.

Денят с вибрация 5 материализира идеи и мечти. Това ще рече, че можем да чакаме отплата, ако сме положили нужните усилия.

Зодиакален знак „Овен“ се радва на успехи в материален план особено в съчетание с число на живота 9.

Добър ден за взаимопомощ.

Днес можете да дадете добър пример на екипа, с който работите.

Приоритетът на материалните облаги са в полза на обкръжението, но не и във Ваша полза.

„Дева“ и „Близнаци“ ще се чувстват добре в подходящото за тях общество. Пътуванията в днешния ден носят отмора и удовлетворение.

„Козирог“ добре преценява предимствата си и се отдава на задълбочена работа.

„Стрелците“ са угнетени, днешният ден не дава възможност да разгърнат своята динамична натура.

„Лъвовете“ на всяка цена се стараят да доминират във всяка ситуация. Днес се толерира колективния труд и водачите са представителите на зодиакален знак „Овен“.

Двадесет и първи лунен ден дава възможност за добра колективна работа. Ден за генерални решения и промени. Ден, за който може да се каже, че късметът обича смелите. Чудесен – за любов и преданост!

Подобни статии

Top