Астро – нумерологична прогноза за 31 март

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 30.03.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Астро-нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота.Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Правилен начин за изчисление на числото на живота–съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г., сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 ,защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1.Вибрация на деня – 7

2.Управител на деня е Юпитер

3.Луната се намира в Козирог

4.Фаза на Луната – Намаляваща

5.Лунният ден преминава в 23-и

6.Цвят на успеха – червен

7.Минерали на успеха – рубин, циркон, гранат, тюркоаз

8.Забранените операции са на: костната система, ставите, сухожилията (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 7. Късметлии с Божествена си закрила, но непримирими и неотстъпчиви по характер. Ще имат математическа насоченост , технически умения и добре ще се справят със съвременните технологии. Мъдри при вземането на решения те са добри съветници още от деца. Детайлни дори досадни в своята прецизност, лесно откриват всякакви грешки. Новатори по достойнства, но недостатъчно уверени в способностите си.

Лунният ден повелява постене и въздържание. Провокациите не са желателни ,не се поддавайте на вътрешни изблици. Обикновено казваме,че сдържаната емоция засилва вътрешното напрежение и повишава кръвното налягане. Всъщност подтиснатата агресия е лекарство за душата. Винаги има поне 10 начина да се изкаже една и съща мисъл. В днешния ден, ако подценяваме конкретни качества на хората, обричаме себе си на застой.

Подобни статии

Top