Астро – нумерологична прогноза за 4 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

1. Вибрация на деня – 7

2. Управител на деня е Венера

3. Луната се намира в Козирог

4. Фаза на Луната – намаляваща

5. Луненният ден преминава от 25-и в 26-и в 04:28ч.

6. Цвят на успеха – син

7. Минерали на успеха – топаз, смарагд, розов мрамор

8.Забранените операции са на: ставите, сухожилията, костната система и челюстите (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата,които се раждат в този ден са с число на живота 7. Седмицата е Божествено число,което носи късмет и предпазва притежателите си при затруднени ситуации. Техническите умения са много добри,притежават аналитична мисъл. При работа в екип са добре приети ,защото в процеса на работа грешките ги открива предимно седмицата. Денят на раждане – 4-ти предполага повече трудности в начинанията, точно тук трябва да им се помага чрез стимулиране. Те не желаят някой да свърши работата определена за тях,просто имат
нужда от морална опора. Хората ,на които седмицата се доверява са обикновено странични – извън семейството. Предимството при носителите на число на живота 7 е, че винаги успяват.

Препоръката е Козирог да не проявява инициатива,днешният ден не е положително настроен.

Везни и Телец в съчетание с число на живота 6 или 33 – са успешни.

Препоръките за днес са се избягват конфликтните ситуации. Денят повелява духовен ръст. Времето е подходящо да се сложи край на всички нежелани връзки и контакти. 

Денят е подходящ за детоксикация. Леко се понася гладуването. Днес може да бъде начало на тридневната диета – преди новолунието.

МЕСЕЦ МАРТ

Месец на силната воля, амбиции, творческо начало и противодействия. Времето е подходящо за изглаждане на личните взаимоотношения, за освобождаване от нежелани връзки и уточняване на причините за досегашни противодействия. В професионален план е добре да бъдем настойчиви и видими, време е да се покажат уменията.

Марсовата сила на 2016 г. действа особено силно през дните от 20-и до 30-и март. Това е добър период за смелите и решителни хора. Трудолюбието, честността и почтеността са качествата,които носят сигурни успехи.

По отношение на здравето ще се сблъскаме с проблеми,на които не сме обърнали внимание през изминалите два месеца.

Ще се срещнем с предизвикателства и трудно вземане на решения, затова внимателното обмисляне на ситуациите е задължително. Не са изключени конфликти и спорове, защото числовата вибрация на месеца подсилва диктаторския характер на взаимоотношенията. Ако човек е способен да избегне конфликтите то той е способен да привлече високите числови вибрации и да се отдаде на творчески успехи. Договорите, които се подписват трябва да се оглеждат внимателно и детайлно.

Добре е да бъдем щедри, човечни, честни особено около равноденствието на 21.03. Тогава всяко ново начало е благословено и добро – като сватби, зачатие, раждане. Проявената толерантност през месец март ще тържествува през цялата година.

Подобни статии

Top