Астро – нумерологична прогноза за 9 март

Астро – нумерологичната прогноза дава информация за енергийното въздействие на планетите и числата около нас. Дава информация каква е числовата вибрация за деня и какво въздействие оказва тя на всяко едно число на живота. Тази зависимост можете да проследите в по-долу посочената таблица.

Прогнозата изготвят Михаил Ковачев и Виктория Налбантова.

Числото на името също има своето значение. Обект е на номерологията. Неговата вибрация може да синхронизира и да засилва качествата на числото на живота.

Астрологията и номерологията нямат за цел да ви направят зависими от прогнозите — те само посочват по-краткия път на вашите успехи. Най-вече ни помагат да разберем обективно както себе си, така и нашето обкръжение.

Изчисление на числото на живота – съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането – 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Пример: дата – 22.11.1961 г. ,сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

Дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6 , защото 33 е господарско число. Тук числото на живота е 33.

Влиянието на числото на живота с неговите вибрационни честоти за всеки ден, е посочено в по-следваща таблица. От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата на двете вибрационни честоти. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

 1. Вибрация на деня – 3

2. Управител на деня е Меркурий

3. Луната преминава от Риби в Овен в 21:39 ч.

4. Фаза на Луната-новолуние

5. Луната преминава в 1-и лунен ден

6. Цвят на успеха – зелен

7. Минерали на успеха – нефрит, яспис, берил, топаз

8. Забранените операции са на: стъпала, лимфна система, премахване на кисти до 21:39 ,след посочения час на: главата, зъбите (освен ако не са животоспасяващи).

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 3. Характеристиката на числото 3 е диктатор-творец. Мекият диктат,който носителите на числото 3 появяват се дължи на неудържимия им творчески импулс. Ще са прибързани при вземането на решения. Добре би било от малки да се учат на търпимост. Чувството им за справедливост е силно подчертано. Диктаторският характер е свързан с чувствителност, която лесно преминава в раздразнение ,ако не срещат разбиране. Това са бъдещи добри творци, журналисти, писатели, както и добри юристи.

Зодиакален знак Риби днес не се чувства комфортно.

Представителите на зод.знак Овен да не прибързват,ще се разминат с успеха!

Добре е в този ден Дева и Близнаци да направят самознализ ,ще се чувстват силни особено ,ако са носители на число на живота 5, но препоръката е да не започват ново начинание поради неподходящата фаза на Луната (следва пояснение за новолунието).

Стрелците са в устрема си и творчески настроени ,ако избегнат конфликтните ситуации.

МЕСЕЦ МАРТ

Месец на силната воля, амбиции, творческо начало и противодействия. Времето е подходящо за изглаждане на личните взаимоотношения, за освобождаване от нежелани връзки и уточняване на причините за досегашни противодействия. В професионален план е добре да бъдем настойчиви и видими, време е да се покажат уменията.

Марсовата сила на 2016 г. действа особено силно през дните от 20-и до 30-и март. Това е добър период за смелите и решителни хора. Трудолюбието, честността и почтеността са качествата,които носят сигурни успехи.

По отношение на здравето ще се сблъскаме с проблеми,на които не сме обърнали внимание през изминалите два месеца.

Ще се срещнем с предизвикателства и трудно вземане на решения, затова внимателното обмисляне на ситуациите е задължително. Не са изключени конфликти и спорове, защото числовата вибрация на месеца подсилва диктаторския характер на взаимоотношенията. Ако човек е способен да избегне конфликтите то той е способен да привлече високите числови вибрации и да се отдаде на творчески успехи. Договорите, които се подписват трябва да се оглеждат внимателно и детайлно.

Добре е да бъдем щедри, човечни, честни особено около равноденствието на 21.03. Тогава всяко ново начало е благословено и добро – като сватби, зачатие, раждане. Проявената толерантност през месец март ще тържествува през цялата година.

Подобни статии

2 Коментара

  1. Оля написа:

    Искам да разбера с буквата о какво неочаквано любовта дали ще е наред всичко

    • DC NewsDC News написа:

      Според авторите на прогнозата има разлика между нумерологията и номерологията, като двете засягат различни части от тази област. Тъй като прогнозата е авторска, бихме могли да отправим въпроса ви към авторите, но ще се наложи да ни изпратите ваши координати, за да се свържат те с вас. Благодарим ви!

Top