Астро – нумерологична прогноза за 22.05.2016

АСТРО-НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗA 22.05.2016
изготвя се от Михаил Ковачев и Виктория Налбантова

Вашата рождена дата е водещ фактор за изготвяне на прогнозата. Указания за точното изчисляване числото на живота са дадени в края на прогнозата.

 1.Вибрация на деня- 9
2.Управител на деня е Лъв
3.Луната се намира в Стрелец
4.Фаза на Луната –Пълнолуние
5.Лунният ден преминава в -16 -и
6.Цвят на успеха –жълт , оранжев
7.Минерали на успеха –жълт кехлибар , циркон , яспис
8.Забранените операции са на: черен дроб , кръвоносна система , донорство , кръвопреливане (освен ако не са животоспасяващи)

Бебетата, които се раждат в този ден са с число на живота 9. Жизнени , динамични, припряни. Особено в по-ранна възраст ще пропускат съществените неща. Необходимо е да се научат на търпение и постоянство. При полагане на повече труд или усвояване на достатъчно знания – имат забележителни постижения.

Вибрация за деня 9 – засилва личностните ни качества и се активират творческите ни сили. Посоката на нашата активност е съобразена с личните желания.

Лунният ден се отличава с повишена емоционалност. Активността, общуването с приятни хора , добрата комуникация , покупко –продажбите са увенчани с успех.

Правилен начин за изчисление числото на живота –съберете всички цифри от своята рождена дата и ги редуцирайте до едноцифрено число като спазвате следните правила:

1) Правете разлика между обикновени и господарски числа. Господарските числа са 11, 22, 33.

2) При сумирането– 11 ,22 и 33 не се редуцират до едноцифрено число.

Примери:
дата – 22.11.1961 г. -сумираме 22+11+1+9+6+1=50 или 5+0=5 – имаме число на живота 5.

дата 29.12.1963=2+9+1+2+1+9+6+3= 33-не се редуцира до 3+3=6, защото 33 е господарско число.Тук числото на живота е 33.

От таблицата можете да разберете дали се намирате в положителната или отрицателна вибрация на деня. С повече оптимизъм и вяра в себе си лесно се преминава от ниските във високите честоти на числата. Забързани в нашето ежедневие ние най-често се намираме по средата. Ако е изчислено правилно числото на живота (по указанията), и се обърне внимание на таблицата от сутринта, бихме могли да избегнем конфликтите и да ги превърнем в хармония.

„Да се създаде светът е по-лесно ,отколкото да бъде разбран“
Анатол Франс

Top