Баба Елена от Асеновград отпразнува 100-годишен юбилей

baba

Представители от Община Асеновград поздравиха от името на кмета д-р Емил Караиванов асеновградчанката Елена Гечелова по случай 100-годишния й юбилей.

На 14 февруари преди век се ражда баба Елена, която днес с усмивка на лице посрещна в дома си десетки гости, уважили празника й. В момента те се радва на двама сина, четирима внуци, шестима правнуци и е в очакване на праправнук/чка.

Със сълзи на очи столетницата духна свещичките на юбилейната си торта. Но най-голямото щастие на този ден е любовта и подкрепата на семейството. За годишнината й километри пропътуваха децата й от Америка и Стара Загора, но подобен повод не се изпуска.

Баба Елена е член на Териториалната съюзна организация на слепите в Асеновград, председателят на организацията Иван Шопов и съпругата му също бяха нейни гости и поднесаха поздрави към юбилярката.

Кметът на Асеновград д-р Емил Караиванов е внесъл докладна записка с предложение за отпускане на финансова помощ на г-жа Гечелова към Общински съвет-Асеновград, както е по традиция за отдаване на почит към столетниците на общината.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top