Багата просна Пещерняка в кръв и остана световен шампион! (ВИДЕО)

12167268_1684302151786175_2013864611_n

Благой Иванов – Багата защити успешно световната си титла в тежка категория на веригата WSOF, след като нанесе тежка загуба на американеца Дерек Мемен – Пещерняка. Двубоят беше част от голяма гала вечер в Машантъкет, Кънектикът.

Багата, който влезе в смесените бойни изкуства след впечатляваща кариера в бойното самбо, започна изключително активно мача, като още в началните секунди вкара много силен ляв в главата на Мемен, който прокърви. Последва десен и нов ляв, а кръвта на Мемен оплиска ринга, както и тялото на нашия боец, който продължи да нанася удари на съперника, а в края на първия рунд свали гарда, за да го подкани за повече активност.

Във втория рунд Багата намали темпото и остави съперника си да атакува, като в същото време се бранеше успешно. Кръвта продължаваше да се стича по лицето на Мемен, който изглеждаше все по-нестабилен, докато българинът търпеливо чакаше своя шанс. 30 секунди преди края на втория рунд неговият момент настъпи – с мощна атака Багата просна Пещерняка на ринга, притисна го с удари и съдиите прекратиха двубоя.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top