Бадема притесни Левски, Едо остава начело на Лудогорец

sport

В Левски очевидно приемат много сериозно подготовката за всеки следващ мач. Докато „сините“ печелеха в Монтана, в понеделник на „Лаута“ бе изпратен един от скаутите Кирил Вангелов.

Той е гледал детайлно дербито между Лудогорец и Локомотив (Пловдив), което помогна на тима да се откъсне с 4 точки на върха, съобщава „Меридиан мач”.

На „Герена“ са притеснени единствено от играта на Емил Гъргоров. Ако Бадема бъде опазен, в Левски се надяват на успех в следващия кръг. Именно срещу Локомотив беше последната загуба на тима в първенството.

Почивен ден имаха футболистите на Левски вчера след победата над Монтана с 2:0 на „Огоста“. Днес тимът се събира за тренировка в 15:30 часа. Основната задача пред Стойчо Стоев до мача ще бъде да намери заместник на Роман Прохазка в състава като опциите са Ради Цонев и Мики Орачев.

В същото време стана ясно, че очакваното уволнение на Едуард Ераносян начело на Лудогорец нняма да се състои. Както е известно, след срамното отпадане от Купата на България и последвалата загуба от Локомотив (Пловдив) с 0:2, тъмните облаци над главата на специалиста се сгъстиха.

Но поне към момента той остава на треньорския си пост в Лудогорец и може би ще води тима при домакинството на Пирин в събота.

Самият Ераносян намекна, че може да напусне сам, ако усети, че няма доверието на ръководството и футболистите си. Той каза, че може да си тръгне след ден, може и след 10 години, което беше доста многозначително.

Снимка: lokomotivpd.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top