Бандитът, ограбил баба Дона, остава зад решетките

В пловдивското село Ръжево Конаре оправят уличното осветление на акорд. Днес е последният етап от поставянето на уличните лампи и селото ще светне като коледна елха през нощта.

След скандала с баба Дона Чернева полицаят, който обгрижват района  ще получи и служебен автомобил. Досега той ходеше по адреси с личната си кола. Кметицата на Ръжев Конаре Йовка Аврейска изказа благодарност на началника на РУП Хисар Камен Радев за своевременната реакция и залавянето на двамата роми, пребили и душили възрастната жена. Действията на полицията върнали доверието и в органите на реда, допълни Аврейска.

Днес Пловдивският апелативен съд потвърди ареста на Георги Лазаров, участвал в нападението на старицата, който се жалва срещу наложения му постоянен арест от окръжните магистрати. Андон Митев не е обжалвал мярката си.

Припомняме, че срещу двамата роми е повдигнато обвинение за това, че навръх  8 март  в с. Ръжево конаре  при условията на опасен рецидив са ограбили, пребили и душили 93-годишната баба Дона Чернева и са й взели портмоне със сумата от 50 лв.

Повече за драмата вижте ТУК и ТУК!

Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Подобни статии

Top