Баща уби дъщеря си и след това се самоуби - DC news

Баща уби дъщеря си и след това се самоуби

Тжена намерика на козирката на блок в Тракияруп на

Столичните полицаи работят по изясняване на всички факти и обстоятелства около тежкия инцидент в столичния кв. „Редута“, при който баща уби дъщеря си и се самоуби, съобщиха от МВР.

Вчера, около 15.30 часа, в полицията постъпил сигнал за мъж, който се е обесил в дома си в столичния кв. Редута. При пристигането на място полицейските екипи открили в стаята и безжизненото тяло на двегодишната му дъщеря. Установена е самоличността на мъжа – 33-годишен, регистриран в полицията за кражби и наркотици. Процесуално-следствените действия продължават и в момента, по случая е образувано досъдебни производство.

Бащата е 33-годишният Николай Ценов, съобщи Нова телевизия. Вчера вечерта бабата се прибрала в дома си и намерила сина си обесен на балкона с прободна рана в гърдите. В една от стаите жената открила и тялото на 2-годишната си внучка с множество прободни рани.

По непотвърдена информация той не се е грижел за детето, а то живяло с майка си. Най-вероятно във фаталната вечер бащата е взел детето. По документи момиченцето се води на името на майката. Убиецът е оставил предсмъртно писмо в което признава, че той е убил детето и майката няма вина.

Източник: БГНЕС

Подобни статии

Top