Бездомни кучета, спирка без стъкла и задръстени улици край МОЛ-а (СНИМКИ)

12459625_10204957765534868_538506812_n

Ако тръгнете да пазарувате в МОЛ-а, пригответе се за няколко неприятни изненади.

Първата: няма къде да паркирате около голямата сграда. Уличките около огромния търговски обект са заети от коли – и на живеещите в околните блокове, и на работещи и пазаруващи в него. Места има в подземния паркинг, при това много. Тази сутрин около 10.30 ч. празните паркоместа бяха 448. Желаещите за тях обаче са малко, тъй като паркингът е платен.

Втората изненада: ако трябва да хванеш автобус, след като си приключил с пазарлъка или забавленията, заставаш под заслон, който няма нито едно стъкло. В резултат тази сутрин пейката на спирката бе цялата в сняг, а вятър духаше отвсякъде. Самият модул не е от тези, които са поставени от концесионера на спирките. И явно ще си остане в това състояние дълго време.

Трета изненада: бездомни кучета обикалят край МОЛ-а и плашат минувачите. Песовете са чипирани, което значи, че вероятно са обработени от зооветеринарния комплекс, но въпреки това си е страшничко да ти излязат насреща 2-3 безпризорни животни.

И накрая: ако сте пешеходец внимавайте къде стъпвате. Често по тротоарите има паркирани коли. В повечето случаи те са джипове, тъй като нормална лека кола трудно може да изкачи високите бордюри.

Даниела Добрева

Даниела Добрева следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top