Безплатни прегледи по урология в Пловдив и Кричим

уролог

На 22 и 23 октомври /четвъртък и петък/, от 13 до 18 часа, в поликлиниката в град Кричим /бул. „Тракия“ 25/, ще се проведат безплатни профилактични прегледи по урология.

Д-р Богдана Попова, специалист-уролог, ще консултира мъжете за простатен аденом и карцином, а жените за инконтиненция – неконтролирано изпускане на урина.

За безплатните прегледи не е необходимо направление от личен лекар, желателно е пациентите да си запазят час на тел. 0314/ 522 82, или на място, в самия ден на прегледа.

„Стартираме профилактичната кампания, за да можем да хванем в ранен стадий развитието на болестите, което позволява успешното излекуване с щадящи методи“, обясни лекарката.

„Напоследък сме свидетели на „подмладяването“ възрастта на простатния адином и карцином – среща се и при 40-годишни, а не само при над 60-годишни мъже. А и много често ракът на простата протича без никакви симптоми“.

Според резултатите от туморния маркер пациентите се лекуват консервативно или им се предлага най-съвременното оперативно лечение“, посочва д-р Попова, която е с 20-годишен стаж и специализации по ендоскопска урология и екстракорпорална литотрипсия.

Урологът д-р Богдана Попова ще преглежда безплатно и в Пловдив. Консултациите ще са на 29 и 30 октомври /четвъртък и петък/ в Медицински център „Св. Св. Козма и Дамян” /гр. Пловдив, бул. „Освобождение” № 79, до сградата на Общината в район „Тракия“/.

Желаещите пациенти ще бъдат консултирани от 13 до 18 часа, след предварително записване на тел.: 032/ 99 47 00 или на място, в самия ден на прегледа.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top