Безплатни прегледи при детски хирург в Медицински център-1 в Пловдив

dr. Mavridis

Родители на деца, които страдат от различни  хирургични проблеми, от 14 декември 2015 г., понеделник, ще могат да получат безплатна консултация от детски хирург. Прегледите ще се провеждат в Медицински център-1 и ще продължат до Нова година. От пациентите не се изискват направления от личните лекари, необходимо е само да си запишат час на регистратурата – 032/644-222.

Консултациите ще прави д-р Александра Мавридис, която работи в хирургичното отделение на верига болници „Медлайн“ в Пловдив. Завършва медицина в Пловдив и  специализира обща и детска хирургия в Гърция, като 5 години се обучава в известната болница „Хипократион“ в Солун. Връща се да работи в Пловдив. Избира тази болница заради отличните условия за работа на специалистите. Лекарите са оставени да си вършат работата спокойно, защото е осигурено най-съвременното медицинско оборудване и медикаменти. Още с идването си попада в позната атмосфера – при своя преподавател проф. д-р Петър Учиков и хирурзите д-р Груйо Велев и д-р Радослав Дамянлиев.  Мениджерският екип проявява пълно разбиране и веднага откликва на всички наши нужди, с което гарантира високото качество на медицинските услуги, посочи д-р Мавридис.

По време на триседмичната кампания за безплатни прегледи освен за спешни и неотложни състояния, малките пациенти и техните семейства ще могат да се консултират при случаи на херния, фимоза и хипоспадия на пениса или при  ретенция на тестиса /б.а.-задържането му на нефизиологично място/. Най-важното е, че ще получат съвети какво поведение трябва да имат при ситуации като изброените. Наблюдения на д-р Мавридис сочат, че много често в тревогата си майките и татковците допускат груби грешки, водещи до усложнения, изискващи оперативна намеса. Задържането на тестиса би могло да причини влошаване на неговата функция, ако не се лекува правилно и навреме, а не са редки случаите, когато проблемът се диагностицира твърде късно. Ако се потърси своевременно помощ, неприятните последици могат да се избегнат, увери лекарката.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top