Безплатни урологични прегледи в Пловдив

уролог

Безплатни профилактични прегледи по урология ще се проведат днес и утре в Пловдив.

Д-р Богдана Попова, специалист-уролог, ще консултира мъжете за простатен аденом и карцином, а жените за инконтиненция – неконтролирано изпускане на урина. За безплатните прегледи не е необходимо направление от личен лекар, желателно е пациентите да си запазят час на тел.: 032/ 99 47 00 или на място, в самия ден на прегледа. Желаещите пациенти ще бъдат консултирани от 13 до 18 часа.

„Стартираме профилактичната кампания, за да можем да хванем в ранен стадий развитието на болестите, което позволява успешното излекуване с щадящи методи“, обясни лекарката.
„Напоследък сме свидетели на „подмладяването“ възрастта на простатния адином и карцином – среща се и при 40-годишни, а не само при над 60-годишни мъже. А и много често ракът на простата протича без никакви симптоми“.

Според резултатите от туморния маркер пациентите се лекуват консервативно или им се предлага най-съвременното оперативно лечение“, посочва д-р Попова, която е с 20-годишен стаж и специализации по ендоскопска урология и екстракорпорална литотрипсия.

Консултациите ще бъдат в Медицински център „Св. Св. Козма и Дамян” /гр. Пловдив, бул. „Освобождение” № 79, до сградата на Общината в район „Тракия“/.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top