Без глоби в Локомотив, загубата била най-тежкото наказание

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски проведе среща с треньорското ръководство и водещите футболисти на тима. Той поиска обяснение за слабата игра и загубата от Ботев с 0:1 в дербито. След сбирката Крушарски посочи, че няма да глоби подопечните си. При следващи издънки обаче ще бъдат взети мерки.

„Питате ме за санкции заради загубата в дербито. Аз такива не налагам. Най-лошото в този мач беше, че нищо не играхме. Всички очаквахме да бъдем на ниво, но това не се случи. Загубата и слабата игра са най-голямото ни наказание. Защо тогава да се глобяваме? Надявам се играчите да са осъзнали сериозността на положението. Питайте и футболистите какво мислят по този въпрос“, заяви Крушарски.

„Проведохме откровен и мъжки разговор със собственика. Всичко сме много разочаровани. Няма по-голямо наказание от това да загубиш от Ботев, глобите няма да решат нищо. Само от нас зависи да излезем бързо от това състояние. Съжаляваме, че разочаровахме нашите фенове. Все пак предстоят ни още много мачове и ще направим всичко възможно да се реваншираме пред тях“, заяви капитанът Мартин Камбуров, който не игра в дербито заради наказание.

Снимка: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top