Бекир две години изнудвал Гьокчан с порно (СНИМКИ И ВИДЕО)

20-годишният Бекир от Жинзифово е поискал за пореден път секс от бившата си приятелка Гьокчан Гюлюстан от кърджалийското село Панчево, а когато тя е отказала, той я заплашил, че ще пусне в Интернет порно с нея. Това разясниха днес пред Апелативния съд в Пловдив адвокатите на момичето Страхил Алексиев и Станимир Стоев. Според тях девойката не е искала да убие младежа, а да го нарани в рамото, за да го сплаши и да го накара да я остави на мира.

В продължение на две години младият мъж е заплашвал Гьокчан с клипа, в който се виждали изключителни извращения с момичето, каза след делото адвокат Стоев.

По думите му дори в деня на убийството Бекир е ударил бившата си приятелка.

20-годишната Гьокчан обжалва присъда за убийството на приятеля си

Днес девойката обжалва 12-годишната си присъда за убийството на 20-годишния Бекир Хашим. Момичето бе осъдено от Кърджалийския окръжен съд да плати и 300 хиляди лева кръвнина на близките на убития младеж.

И днес адвокатката на близките на убитото момче Ивана Бръмбарова настоя за доживотен затвор и огромното обезщетение от 1 милион лева. А майката на Бекир през сълзи обясняваше в залата, че Гьокчан е трябвало да отиде при нея и да й каже за заплахите. Според майката девойката е пишела във фейсбук на снаха й и я е обиждала.

Според адвокатите на момичето тя трябва да бъде осъдена за убийство по непредпазливост след нанасяне на телесна повреда. Самата Гьокчан каза, че искрено съжалява за смъртта на Бекир и смята, че присъдата й не е справедлива, тъй като не е искала да го убива.

Съдът ще се произнесе в законния 30-дневен срок.

Подобни статии

Top