Бербатов направи филм за юбилея на Стоичков (ВИДЕО)

Димитър Бербатов направи пълнометражен филм от бенефиса на Христо Стоичков. Той не спря да снима събитията от деня с телефона си и да ги излъчва на живо в социалните мрежи за радост на любителите на футбола, а всичко това бе гледано от над 223 хиляди хиляди потребители.

Така те имаха възможност да видят атмосферата и в автобуса, който докара звездите на Националния стадион „Васил Левски“ и да чуят коментарите на приятелите на Стоичков за него.

Бербатов още по обяд пусна своя снимка с Христо, която гласеше: „С най-великия загряваме за мача довечера“. В един момент Митко се обърна лично към идола си с въпроса: „Легендарен, кажи нещо за феновете“. След това нападателят на ПАОК зададе въпроси и на гостите на Стоичков, а при влизането си на стадиона се насочи директно към пистата, където дълги снимаше пълните трибуните. Веднага след първите материали Бербо пусна и 4-минутно клипче в интернет.

Нападателят е един от играчите, които най-често ползват социалните мрежи. Бербо продължи с операторската работа и от скамейката.

 Снимка: udarsport.bg

Подобни статии

Top