Бизнесменът Владимир Кисьов чукна 50 (СНИМКИ)

Пловдивският бизнесмен Владимир Кисьов чукна 50 днес. За рождения му ден стана ясно по време на редовната пловдивска сесия. Още в началото на заседанието на местния парламент председателката на Съюз за Пловдив – Дани Каназирева, стана и от трибуната поздрави юбиляра. Тя му връчи и огромен букет от бели рози.

Поздрав към общинския съветник по повод половинвековния му юбилей отправи и председателят на местния парламент Савина Петкова, която също му подари цветя, а колегите му го аплодираха от банките.

Рожденикът от своя страна пожела на съветниците да вземат повече мъдри решения. „Нека по-младите колеги да не отписват 50-годишните“, пошегува се той от трибуната.

Владимир Кисьов е общински съветник вече трети мандат. Бизнесменът е и почетен консул на Гвинея у нас. Той бе избран на дипломатическия пост с решение на Министерски съвет от 29.02.2012 г.

Кисьов е завършил Университета за хранително-вкусова промишленост  в Пловдив, управител и съдружник е в няколко търговски дружества, които работят в сферата на туризма, строителството и инвестициите, селското стопанство и енергетиката. Бизнесменът подкрепя спорта и най-вече футбола в града под тепетата.

 

Подобни статии

Top