Биячите на Румен под гаранция и надзор на ДПС

Rumen Koi4ev1

Пловдивската районна прокуратура освободи под парична гаранция от 1000 лева двама от младежите, които пребиха 16-годишният ученик от Руската гимназия Румен Койчев. Това са 19-годишните Васил Мицкулев и Георги Иванов. За другите двама – 16-годишният Виктор Радев и 17-годишният Николай Петров е наложена мярка наздор от инспектори от Детската педагогическа стая, съобщи за DCNEWS говорителят на Районната прокуратура Атанас Илиев.

Четиримата фенове на Локомотив Пловдив са обвинени, че на 3 януари вечерта са нанесли средна телесна повреда на 16-годишното момче. От прокуратурата допълниха, че работата по досъдебното производство върви с много бързи темпове. По него работят двама следователи и наблюдаващият прокурор, като магистратът също провежда разпити на свидетели за по-бързото приключване на разследването.

Припомням, че за случая стана известно, след като бе разгласен от родителите на момчето, чиято майка е журналист в Радио „Пловдив“. Впоследствие бе разпоредено пълно разследване от главния прокурор Сотир Цацаров.

 

Top