Благотворителен концерт в подкрепа на Люси от Асеновград

9b87d66d88427c29d4d65870ba7cd6c0_L

„Подари надежда за Люси” – така е озаглавен благотворителният концерт, организиран в подкрепа на Любомила Ангелова в Асеновград. Той ще се проведе на 8 октомври от 19.00 ч. в читалище „Родолюбие” и в него ще участват поп, попфолк и фолклорни изпълнители и състави. Всички те ще пеят безплатно, в знак на подкрепа и съпричастност към болната от левкемия Люси.

Сред участниците са попфолк звездата Нелина, формация „Паскалев“ от Пловдив, Крисия D, Севджан и приятели, Сийка Хълбукова, Кристина Арабаджиева, а също и танцьорите от ДФ „Косара“ и пловдивския клуб „Salsa de Cuba”.

7 лева струва билетът за концерта, а всички средства ще отидат за лечението на Люси. Пловдив ще участват в концерта. Срещу 7 лв. , каквато е цената на билета, асеновградчани и гости на града могат да се включат в благородната инициатива, която ще се проведе на 8 октомври от 19 часа в НЧ „Родолюбие”.

Билетите за концерта ще се продават в читалището и на възлови места в Асеновград. По време на представлението в специални кутии ще бъдат събирани дарения за лечението на Люси.

Ако имате възможност и желание да помогнете на Люси, можете да го направите на дарителска сметка:

IBAN: BG53RZBB91551006205144
BIC: RZBBBGSF
Любомила Бориславова Ангелова

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top