Благотворителна изложба подкрепя Таня Лулчева

silverflower_n

Пловдивската галерия ХебросАрт и спортен клуб Тотал Спорт организират днес благотворителна изложба живопис “С изкуство за Таня” в подкрепа на Таня Лулчева – един от най-добрите аеробик и фитнес инструктори в България със сертификат Euroeducation Aerobic Mastertraining, с който заявява присъствието си в европейския и световен елит на клубния спорт. Изложбата ще бъде открита от 18 ч. в клуба.

Таня има рядко онкологично заболяване и в момента е в Париж  на лечение.  Събрали сме едни от най-ярките съвременни художници на благотворителна изложба, които предоставят творбите си в подкрепа на Таня. За почитателите на изобразителното изкуство, това е шанс да обогатят колекцията си и с това да помогнат на това слъчнчево, позитивно и можещо момиче да преодолее болестта. Очакваме Ви и вярваме във вас, призовават от галерията.

Събитието е със специалното участие на джазмена Петър Салчев и пианиста Петър Демиров.  Художниците, които ще участват в благородната инициатива са Румен Нечев, Румен Саздов, Евгений Петров, Вихра Григорова, Геракси Гераксиев, Димитър Рашков, Юлиана Павлова, Георги Петров, Димитър Мицев, Димитър Кирчев, Ангел Пачаманов, Данчо Григоров, Мичо Димитров, Стефан Лютов, Анна Димо, Васил Петров, Юли Шумарев, Жорж Сопаджиев, Цветана Гумеля и Нина Златева.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top