Близки до Гришо и Маша потвърдили за раздялата им

Един от водещите репортери на ESPN Дарън Ровел обяви края на връзката между първата ракета на България Григор Димитров и Мария Шарапова.

Само с едно изречение Ровел успя да разтърси тенис общността, като обяви: „Слуховете, че Мария Шарапова и Григор Димитров се разделят бяха потвърдени“.

Малко след като Ровел гръмна с новината, че Григор и Мария се разделят, редица издания по целия свят се надпреварваха да го цитират. И макар все още да няма официално потвърждение на твърдението му, в Русия са успели да стигнат до такова, макар и неофициално.

Изданието „Интер Новости“ потвърждава информацията, като се позовава на „източници, близки и до двамата спортисти“. Повече подробности обаче не се разкриват.

Според изданието rus.delfi.lv, двамата вече не се следват в профилите си в социалните мрежи, а и доказателства за раздялата им били снимките от последните им ваканции. Шарапова беше сама в Черна гора, докато Гришо отлетя за САЩ след мачовете за Купа Дейвис и релаксира с тенис и тренировки под зоркия поглед на Иван Лендъл.

Двамата са заедно от началото на 2013 г., като досега неколкократно се говореше за тяхна раздяла, но те я опровергаваха.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top