Близнаци сътворяват невероятно кулинарно шоу в предаване на DCTV!

Кухнята на Алхимика ще събере невиждано много близнаци на едно място. Звездните музикални братя Благовест и Светослав Аргирови, популярният здравен мениджър д-р Невен Енчев и неговият брат “ хирургът на звездите“ д-р Ангел Енчев ще са сред първите, които ще покажат кулинарни умения.

С тях Alchemist Residence Philippopolis и DCTV стартират от август съвместна телевизионна продукция. Новото предаване ще носи името „В Кухнята на Алхимика“ и ще представя с интересни разговори популярни личности у нас, докато те готвят. От Сан Франциско ще пристигне един безспорен гурме-експерт, какъвто е Илан Джераси, за да застане до брат си, директора на Международна фондация „България“ Яков Джерси. От тях зрителите ще научат не само кулинарни тайни, но и останали скрити за широката публика факти от редица обществени процеси.

В Кухнята на Алхимика гостите ще бъдат посрещнати от изключителния chef готвач  Панайотис Плевритис и неговия екип. Преди да се захванат с приготвянето на ястията, участниците в кулинарното предаване ще слязат до градината на Алхимика, където ще имат възможността сами да наберат пресни биозеленчуци.

Досега в поредицата от вечери, посветени на кулинарните традиции на различните държави, които д-р Невен Енчев организира в Alchemist Residence Philippopolis, екипът от кулинарни майстори показа, че за уменията в кухнята граници няма. Една „малка Италия“ се събра край басейна на резиденцията в Белащица наскоро. Преди това невероятните умения на chef готвачите представиха традиционни ястия във вечери на Армения и Гърция.

Сега думата имат звездите. Кои са любимите ястия на известните гости в Кухнята на Алхимика и какво ще покажат те – предстои да видим.

Подобни статии

Top