Бог Рок зарази пловдивчани с добро настроение (СНИМКИ И ВИДЕО)

bog_rok (1)

Невероятно шоу направиха на сцената на Би Боп Кафе в Пловдив Филип Аврамов и колегите му Красимир Спиридонов на пиано и Венцислав Велев на китара. Постановката „Бог Рок“ гостува в Пловдив и отново зарази всички с добро настроение.

Филип свири виртуозно на китара и на устна хармоника, а за гласовите му данни въобще не може да се спори. Актьорът разказваше с думи, стихове и песни за корените на „Дяволската музика“ – онази „забранената“ от 60-те и 70-те, заради която можеше да си изпатиш.

Настроението в „Бог рок“ е бунтарско и изпълни феновете с кеф, докато слушаха великите парчета и припяваха заедно с актьорите Muddy Waters, Nirvana, Joe Cocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус идоли.

“Ще извинявате, но аз текстове не знам, не ги и помня. Затова импровизирам, предимно с френски парчета“, шегуваше се от сцената Филип Аврамов. Актьорът завърши спектакъла с народната песен „Пуста младост“, белязала героя му от филма „Писмо до Америка“.

Още по-интересна бе втората част на спектакъла, в която Коцето и колегите му искрено се забавляваха заедно с феновете си и тотално импровизираха на сцената.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top