Бонд се завръща! Агент 007 е още по-смъртоносен и велик (СНИМКИ И ВИДЕО)

Той има разрешително да убива и се завръща още по-смъртоносен и по-велик! Неговото име е Бонд. Джеймс Бонд. Ролята на Агент 007 този път изпълнява Даниел Крейг, а „Спектър” е 24-ият филм от легендарната британска поредица.

Действието преминава като всяко от лудите пътешествия на Джеймс Бонд – този път тръгва от Фестивала на мъртвите в Мексико Сити, през кулоарите на Британския парламент, като предоставя едно истинско и интригуващо забавление.

Единствоното, което липсва на новия филм, е запомняща се песен от саундтрака, което можем да простим на фона на блестящите специални ефекти, нови шпионски изобретения, че дори и няколко доста забавни реплики на героите.

Да не забравим, че в „Спектър” участва и най-възрастното момиче на Бонд – 51-годишната Моника Белучи, а филмът е със забележителната дължина от 2 часа и половина, което го прави най-дългият филм за Джейвс Бонд.

Световната премиера на „Спектър” е насрочена за 26 октомври, а лентата по всяка вероятност ще подобри всички досегашни рекорди на своите предшественици.

Снимки: Дейли мейл

Подобни статии

Top