Борислав Крачанов: Радвам се, че победихме, но не съм доволен от нашата игра

Добрина Христоскова: Надявам се следващия мач да покажем това, което можем

Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов коментира първия сблъсък от финалните плейофи срещу ЦСКА (София).

„Радвам се, че победихме, но не съм доволен от нашата игра. Единственото положително нещо в играта ни беше началния удар. Създадохме им главоболия в посрещане, постигахме много директни точки. Когато стигнахме до там те да играят на високи топки ние не успяхме да си свършим работата на база блок – защита.

Имаше по-скоро момент на отпускане. Отдавам това отпускане на липса на концентрация. Освен това се ядосвахме за съдийски решения. Ние нямаме правото да реагираме по този начин, защото те взимат решенията. На всеки се случва да сбърка, но ние не можем да си позволим да хабим енергия затова“, заяви Борислав Крачанов.

Капитанката на Марица (Пловдив) Добрина Христоскова също коментира първия сблъсък от финалните плейофи срещу ЦСКА (София).

„Определено можехме да изиграем по-добър двубой. В геймовете се налагаше да догонваме и изоставахме на моменти. За съжаление не показахме това, което можем, но се надявам следващия мач да променим това. Очакванията ми за втория мач е да играем доста по-добре и да запишем нова победа“, каза Добрина Христоскова.