Борисов: Имаме поне 20-30 болници на свръхвисоко ниво (СНИМКИ)

Премиерът Бойко Борисов откри днес четири нови улици в град Раковски, предаде репортер на DCNEWS. По-рано днес министър-председателят преряза лентата и на нова модерна болница в Панагюрище.

„Благодарение на борбата с контрабандата, усилията на МВР, прокуратурата и приходните агенции, събрахме повече приходи в бюджета и резултатите са видими. В България вече можем да говорим за поне 20-30 болници, които са на свръхвисоко ниво, каквато е и откритата днес болница в Панагюрище“, каза премиерът.

„Можем да предложим на болните хора най-доброто в света като апаратура и за това сме се обединили държавата, общините и бизнеса-за да направим народа ни най-здравия в Европа“, допълни министър-председателят.

Бойко Борисов заяви, че сигурността в района на Слънчев бряг е гарантирана. Той съобщи, че в момента на територията се провеждат акции на ДАНС, съвместно с НАП, като само за изминалата нощ са открити 7 заведения, които са крили приходите си.

„По времето на Орешарски нямаше шеф на митниците, дори журналистите не знаеха името му. Назначиха заместник-вътрешен министър за 2 часа, който сега чете декларации срещу мен в парламента. За 2 часа и после го махнаха“, припомни министър-председателят.

„Помните ли репортажите си от Общинска банка в София, помните ли че искаха и нея да съборят?  Само заради това трябва Орешарски да бъде разследван.  Добре че удържахме и този натиск, иначе щеше да падне и Общинска банка“, добави Борисов.

Подобни статии

Top