Ботев започва на „Лазур“, пуска в продажба картите за Коматево

Пловдивският Ботев ще играе първите си няколко срещи от новия шампионат на стадион „Лазур“ в Бургас. Президентът на „канарчетата“ Ангел Палийски вече подписа договор за това, така че вариантът за националния стадион „Васил Левски“ отпада. Става въпрос за 1 или 2 мача, уточни Палийски.

Домакините от Бургас са в отлични отношения с пловдивчани, въпреки нелепия инцидент по време на мача за Суперкупата срещу Лудогорец през 2014 година, когато заради неправилните действия на пожарникарите изгоряха скъпите рекламни табла под сектора на агитката.

В същото време от сряда във фен-магазина в Коматево започва продъжбата на билети и абонаментни карти за новия сезон. До 9 юли (събота) включително, право на записване ще имат само притежателите на карти от миналия сезон, които ще могат да запазят своето място. От 11 юли (понеделник) всички свободни и непотвърдени места ще бъдат пуснати в продажба. Ето и цените:

I. ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ ЗА СЕЗОН 2016/2017

1. Централна трибуна – 10 лв.

2. Трибуна ЮГ – 8 лв.

3. Трибуна Север – 12 лв. /всеки билет за Трибуна Север гарантира две седящи места – за родител с дете/ 

4. Сектор Гости  – 8 лв.

Ръководството  си запазва правото на промени в цените за конкретни мачове.

II. ЦЕНИ НА АБОНАМЕНТНИ КАРТИ ЗА СЕЗОН 2016/2017

1. Централна трибуна – 150 лв.

Изключение: Цените за блок 2, редове 6-9   –  200 лв.

2. Карта ВИП  – 600 лв. /включва кетъринг/

Картите важат за  домакински мачове на ПФК „Ботев“ от редовния сезон и плейофите в първенството, както и в турнира за Купа България.

III.  ЦЕНИ НА ПАРКОМЕСТА ЗА СЕЗОН 2016/2017

1. Цена за карта паркинг – 300 лв

Картата дава право на достъп до паркинг на „Футболен Комплекс Ботев 1912” само за дните, в които се провеждат домакински мачове.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top