Ботев излиза срещу Левски за всичко или нищо!

Ботев излиза срещу Левски за всичко или нищо
снимка: ultras-bulgaria.net

Пловдивският Ботев излиза срещу Левски тази неделя с една единствена мисъл за победа. Враждата между наставника на „канарчетата” и силния човек при „сините” Георги Иванов-Гонзо датира още от времето, когато двамата се засякоха на „Герена”. Оттогава чепатите характери са на принципа да се се видят, а дербитата между отборите, които са водили, стават абсолютно напечени.

Лекарският щаб на „жълто-черните” направи чудеса и нападателят Алекс Колев, който вкара гол с два счупени пръста срещу Литекс, по всяка вероятност ще излезе срещу Левски. Преди това ще му бъде направена рентгенова снимка, за да се преценят рисковете.

Очаква се в състава да се завърне и контузения защитник Пламен Николов, който вече пропусна няколко срещи. Притеснения има само около младежкия национал Радослав Терзиев, на когото се обади травма.

За „сините” привърженици са отпуснати едва 250 билета, след като в канцеларията на Ботев бе получено писмо, че от националния фен клуб на Левски нямат намерение да пътуват за дербито.

 

Подобни статии

Top