Ботев (Пловдив) стартира продажбата на абонаментни карти

Те гарантират достъп до всички домакински мачове, в това число и предварителните кръгове в Европа, както и до фестивала „Франкофоли“ и концерта на Горан Брегович

Ботев (Пловдив) стартира продажбите на абонаментни карти за сезон 2024/25. Всеки, който закупи такава карта, ще може да посещава всички домакински мачове на тима в първенството, в турнира за Купата на България, както и срещите от квалификационните кръгове на европейските клубни турнири (срещите преди груповата фаза; при достигане до групите ще бъде обявена допълнителна информация). 

В периода 31 май – 13 юни всички притежатели на карти от изминалия сезон 23/24 ще могат да подновят абонамента си и да запазят своето място и за идната кампания. Подновяването става след представяне на картата от миналия сезон. 

На 14 юни стартира масовата продажба на абонаментни карти и за всички фенове, които до този момент не са имали такава.

От новия сезон всеки с абонаментна карта не само ще има възможността да гледа евромачове на „Колежа“, но ще получи и допълнителни отстъпки за бъдещи събития, провеждащи се на стадион „Христо Ботев“. През тази година съоръжението се готви да приеме две значими събития – фестивала „Франкофоли“ и концертът на Горан Брегович на 11 септември. 

Своите абонаментни карти ще можете да закупите от билетната каса на стадион „Христо Ботев“, намираща се откъм ул. Богомил. От понеделник до петък касата работи от 10:00 до 18:00 часа, а през уикенда – от 11:00 до 17:00 часа

Ето и цените на абонаментните карти:

Трибуна Изток – 300 лв.
Трибуна Юг – 220 лв.
Трибуна Север – 220 лв.

Централна трибуна:
Блок 1, 2, 6, 7 – 390 лв.
Блок 3, 5 – 530 лв.  
Блок 4, Премиум 3 – 590 лв.

Премиум 2 (с кетъринг) – 1 200 лв.
Премиум 2 + допълнителен достъп до Lounge 1912 – 1912 лв.

Отстъпки:
10% – за подновяване на абонаментна карта от сезон 2023/24
10% – за всички притежатели на клубни карти от тип 1912 (закупени за сезон 2024/25)
20% – за всички притежатели на клубни карти от тип VIP (закупени за сезон 2024/25)
50% – за деца между 5 и 14 години (включително), както и пенсионери над 65 години и пенсионери по болест срещу предоставяне на документ, удостоверяващ това

* Отстъпките не могат да се комбинират. При налични няколко отстъпки едновременно, се прилага най-голямата

За предстоящия сезон ще бъдат направени промените в схемата на стадиона, заради изисквания на УЕФА, което ще повлияе на процеса на подновяване на абонаментни карти за сезон 24/25 за сектори А4, А3 и Р1 (повече информация тук).

* Сезонните абонаменти за паркоместата на стадион „Христо Ботев“ ще бъдат налични на по-късен етап.

* Сезонните абонаменти дават достъп до всички срещи от шампионата на България и Купата на България, но само до квалификационните кръгове на европейските клубни турнири, както следва:
– Първи квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа
– Втори квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциите
– Трети квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциите
– Плейофен квалификационен кръг на УЕФА Лига Европа / УЕФА Лига на конференциите