Ботев победи Оборище с 2:1 пред хиляда фена!

10962229_1588759974673727_1527579793_n

Ботев постигна минимална победа с 2:1 над аматьорския Оборище (Панагюрище) в контролна среща на базата в Коматево. Мачът бе наблюдаван от около хиляда от най-запалените фенове на едно от помощните игрища в комплекса.

В срещата отново не взе участие вратарят Адам Стаховяк, който се оплаква от висока температура. Другият чужденец Томаш Иршак взе участие, като и двамата ще заминат на лагера в Анталия в понеделник.

Резултатът бе открит още в третата минута с автогол на Ели Маркес, който върна опасно топката към вратаря на гостите и тя мина през краката му. Оборище изравни в 6-ата минута с гол на Диян Борисов. „Канарчетата” все пак стигнаха до победата с попадение на Божидар Васев.

След почивката домакините натиснаха, но Васев няколко пъти пропусна, като дори нацели и гредата. Преди него неточно действаха и Цветелин Чунчуков, Иван Цветков и Лъчезар Балтанов.

Ботев: Михаил Иванов, Йордан Христов, Роман Инез, Пламен Николов, Лазар Марин, Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Томаш Иршак, Цветелин Чунчуков, Иван Цветков, Божидар Васев.

Снимка: botevplovdiv.bg

 

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top