Ботев слага осветление в Коматево, ще играе там!

Ботев (Пловдив) започва монтирането на осветление на основния терен на базата си в Коматево. По този начин ще бъде спазено основното изискване на Лицензионната комисия за участие в новия формат, наречен Първа професионална лига.

„Имахме разговори в продължение на 1 месец с 5 фирми, от които имаше и чужди. В крайна сметка постигнахме договорка с фирмата „Фит“ от Велико Търново. Те ни гарантираха, че до 15-20 август теренът ни ще светне. осветлението ще бъде нормално, но ще бъде поставено така, че да не развали околните терени.

Що се отнася до сектора за гости, той също ще бъде променен и ще бъде със седящи места. Те ще бъдат на 3-4 реда амфитеатрално. Ако има и някакви други изисквания от страна на Лицензионната комисия, ръководството на Ботев ще ги изпълни“, заяви пред dcnews президентът на клуба Ангел Палийски.

Той увери, че всеки ден ръководството продължава да работи и за продължаването на строежа на стадион „Христо Ботев“ и се надява неговата и мечтата на „жълто-черните“ фенове ще се осъществи.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top