Ботев търси ляв краен защитник

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Костов усилено търси ляв краен защитник, който да подпише с тима през януари, съобщава „Тема Спорт“. Специалистът не е доволен от представянето на Лазар Марин и Филип Филипов и държи шефовете да привлекат по-силен играч на поста.

Костов вече е поставил задача на близки до него мениджъри, които да му доведат такъв футболист. Един от набелязаните от Костов е младежкият национал Антон Недялков.

Продуктът на Академия Литекс е сред най-постоянните футболисти на оранжевите, а от Ботев се надяват да го отмъкнат, ако Литекс не бъде върнат в „А“ група. Шансовете на „канарчетата“ да го привлекат са малки и затова те оглеждат чуждестранния пазар.

Развитие по евентуални трансфери на Коматево се очаква след трети януари. Дотогава президентът на клуба Ангел Палийски е на почивка в САЩ. Ботев ще направи първата си тренировка през 2016 година на 7 януари на базата си. Предишните два дни играчите ще преминат медицински прегледи.

Ботев не се е отказал от намерението си да привлече крилото Владислав Романов. Той все още не е дал отговор на „канарчетата“.

Подобни статии

Top