Ботев търси трима защитници, халф и нападател

Ботев (Пловдив) иска да привлече трима защитници, халф и нападател за пролетния дял на Първа професионална футболна лига, съобщава БТА.

Проблемите с отбраната досега принудиха спортно-техническото ръководство да започне да търси необходимите попълнения, които да подсилят тази зона. На клуба вече са предложени двама българи и четирима чужденци. Яснота кои ще бъдат взети на проби ще има в първите дни на януари следващата година.

С оглед на връщането в игра на Лъчезар Балтанов и Филипе Бризола в халфовата линия и нападението няма да бъдат привличани много нови футболисти. Приоритет ще бъде взимането на още един халф с дефанзивни функции и централен нападател тип таран.

Ръководството на Ботев си дава ясна сметка за състоянието на тима и няма да прави трагедии от очертаващото се класиране на „жълто-черните“ във втората шестица на Първа лига.

Футболистите на Ботев продължават подготовката си за мача с Верея. Ръководството на пловдивския клуб обмисля дали да не бъде монтирана видеостена до стадиона в Коматево, за да могат феновете да наблюдават мача по телевизията и да подкрепят футболистите дори и извън стадиона. Заради наказанието на Ботев мача с Верея ще се играе пред празни трибуни.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top