Ботев ще вади Левски от шестицата, Пловдив блокиран от полиция

Ботев ще вади Левски от шестицата, Пловдив блокиран от полиция

Ботев ще търси задължителна победа над Левски в едно от дербитата на 16 кръг на „А” група.  И двата отбора имат по 24 точки, а враждата между агитките им е отколешна. Омраза има и между Вили Вуцов и Георги Иванов-Гонзо, затова и стадионът днес ще се превърне във врящ котел.

Левски няма победа в Пловдив, като в последните си 4 гостувания загубиха 3 пъти. Този път „сините” заминаха и с празни джобове за града на тепетата. Гонзо ще трябва не само да спасява мястото в шестицата, но и да убеди Димитър Димитров-Херо да поеме тима след Нова година.

Вили Вуцов пък успя да направи боеспособен отбор, въпреки че всички очакваха „канарчетата” да се срутят след фалита на банката спонсор. Той се превърна и в любимец на феновете, а победа днес ще го остави завинаги в сърцата им.

Драконовски мерки за сигурност пък взимат от полицията и жандармерията. От 12 до 16 часа ще бъде затворено движението по Коматевско шосе, като ще бъдат допускани само автобуси на градския транспорт. Може да има ограничения и по бул. „Христо Ботев” , откъдето организирано ще тръгва агитката на Ботев. Феновете на Левски пък ще влязат на базата в Коматево по Околовръстното шосе.

Снимка: topsport.ibox.bg

Подобни статии

Top