Ботев ще връща изгонените футболисти

В Ботев започнаха да обмислят сериозно варианта за евентуалното връщане в представителния отбор на четиримата футболисти, които бяха отстранени временно миналата сряда, съобщава „7 дни спорт”. Става въпрос за Иордан Христов, Мариян Огнянов, Пламен Николов и Жоел Чибамба.

Под тепетата се заговори, че на „Коматево“ са стигнали до тези размисли и страсти, след като се видя, че при тяхното отсъствие в двубоя срещу Славия не се забеляза така желаната положителна промяна в представянето на тима, въпреки че „жълто-черните“ имаха и доста кадрови проблеми.

За евентуалното амнистиране на играчите намекна спортният директор Георги Марков след загубата на „Овча купел“.

Централният защитник Даниел Златков, който изведе тима с капитанската лента в двубоя срещу „белите“, пък обяви, че в този мач се е усетила липсата на натирените им съотборници. Той каза още, че от ръководството така и не са обявили пред отбора каква е причината за отстраняването на карето.

Най-странното в цялата ситуация обаче е, че за момента никой от спортно-техническото ръководство не е дал адекватно обяснение защо в крайна сметка Христов, Мацата, Николов и Чибамба изгърмяха. Спортният директор Георги Марков постоянно препраща за отговор на този въпрос към треньора Ермин Шиляк, за да обясни причините.

Самият Шиляк пък твърди, че решението за временното отстраняване на играчите е общо на всички, като също не обявява някаква конкретна причина.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Един коментар

  1. Канар написа:

    Изобщо да не се връщат,особено“капитана“ децата в 6-ти клас имат по добро центриране от това недоразумение!!!

Top