Ботев U15 с амбиции да спечели турнира SKF „Meet The World“

Ботев ще вземе участие в силния турнир SKF „Meet The World“ за набор 2001. Надпреварата е от 11 до 14 май и ще се проведе в Сопот. Победителят от турнира ще представя България на финалите, които по традиция са в Швеция.

Участие в надпреварата ще вземат най-силните отбори за набор 2001 от страната. Освен „канарчетата“, останалите тимове са ЦСКА, Левски, Черно море, Локомотив (Пловдив), Берое и Славия, както и домакините от Металик.

Тимовете се събират на 11-ти май в 10:30 часа в родния град на Иван Вазов, а 10 минути по-късно е официалното откриване на турнира. Техническата конференция, на която ще бъдат определени групите, стартира в 11:00 часа, като може да се стигне и до дерби между Ботев и Локомотив.

Отборите ще бъдат разпределени в 2 групи по 4 тима, като всеки ден има по една среща. Победителите от двата потока се изправят в големия финал, който е в събота от 12:30 часа.

Миналата година „канарчетата“ загубиха на финала с 0:1 от Черно море, а през 2014 година се поздравиха със златните медали в турнира и представиха по великолепен начин страната ни в Швеция, като успяха да стигнат до 1/8-финалите, което е рекордно постижение за български тим.

Снимка: botevplovdiv.bg

Top