Бразилските фенове разплакаха френски скачач (ВИДЕО)

Френският състезател в овчарския скок при мъжете Рено Лавийени не скри огромното си разочарование от поведението на бразилските фенове по време на състезанието от Олимпиадата в Рио де Жанейро и най-вече при церемонията по награждаване.

Пред  телевизионния канал France 2 Лавийени, който остана втори след изненадващия шампион Тиаго Брасу да Силва от Бразилия, коментира че се е чувствал крайно некомфортно по време на самото състезание, тъй като публиката непрекъснато го е освирквала, заради което трудно се е концентрирал.

Истинското унижение обаче е било на церемонията по награждаването, когато отново е бил освиркан. Заради това не е могъл да сдържи сълзите си. Лавийени добави, че на никого не би пожелал да преживее това, през което му се е наложило на него да премине в Рио.

Състезателят добави, че заради хората, които са го освирквали няма никакво желание да остава в Рио до края на Олимпиадата. От МОК и от Организационния кометит на Игрите в специална декларация призоваха любителите на спорта да проявяват уважение всички участници в Олимпиадата.

Снимка: francetvinfo.fr

Подобни статии

Top